Σεβασμός, ειλικρίνεια και ακεραιότητα, αρμονία και αποδοτικότητα

Πωλήσεις & Υποστήριξη 86-717-3280868
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email

Select Language

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταγραμμή παραγωγής πινάκων τσιμέντου ινών

Ενέργεια γραμμών παραγωγής πινάκων τσιμέντου ινών υψηλής ταχύτητας - αποταμίευση 2 έτη εξουσιοδότησης

Ενέργεια γραμμών παραγωγής πινάκων τσιμέντου ινών υψηλής ταχύτητας - αποταμίευση 2 έτη εξουσιοδότησης

Μεγάλες Εικόνας :  Ενέργεια γραμμών παραγωγής πινάκων τσιμέντου ινών υψηλής ταχύτητας - αποταμίευση 2 έτη εξουσιοδότησης

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hubei wuhan
Μάρκα: SINOMA-WUHAN
Πιστοποίηση: ISO9001/I NET/CQM
Αριθμό μοντέλου: 3M

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 γραμμή παραγωγής
Τιμή: CNY 4 million
Χρόνος παράδοσης: 8 μήνες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Αριθμό μοντέλου: Sinoma-FC Εγγύηση: 2 χρόνια Συνολικός εργαζόμενος: 100 Μετατόπιση εργασίας: 3 μετατόπιση ανά ημέρα Εργάσιμες ημέρες: 300 ημέρες το χρόνο Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Ναί μηχανικούς: 200 επιχειρηματικό μοντέλο: EPC Υψηλό φως:

fibre cement production line

,

fiber cement board equipment

Υψηλός - γραμμή παραγωγής πινάκων πίεσης τσιμέντου ποιοτικών ινών

 

 Περίληψη

 

Ο πίνακας πίεσης ίνα-τσιμέντου είναι ένα είδος δομικού υλικού νέου τύπου. Σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα των δομικών υλικών και στον τομέα των επίπεδων πινάκων κατασκευής, ο πίνακας πίεσης ίνα-τσιμέντου χαρακτηρίζει τον μη-αμίαντο και chrysotile. Αυτήν την περίοδο, chrysotile οι απολογισμοί πινάκων πίεσης ίνα-τσιμέντου για την περισσότερη αναλογία στην εγχώρια αγορά, και τα κύρια υλικά του περιλαμβάνουν τα υφάσματα (ελικοειδής αμίαντος), τα τσιμέντα (τσιμέντο του Πόρτλαντ), τη σκόνη σιλικόνης και άλλα πρόσθετα υλικά. Με την υιοθέτηση της ειδικής τεχνολογικής διαδικασίας παραγωγής, οι επίπεδοι πίνακες τσιμέντου που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή παράγονται μέσω των διαδικασιών, της εξαγωγής (ή της μεθόδου ροής πηλού), διογκώνοντας με τις διαδικασίες συντήρησης μηχανών και τέσσερις-σειράς μαθημάτων Τύπου 10000 τόνου. Αυτό το είδος πινάκων έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στους διάφορους τομείς της Οικοδομικής Βιομηχανίας.

 

Είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική οδηγία για να αναπτύξει τα δομικά υλικά με τα χαρακτηριστικά της διατήρησης της ενέργειας, απόδειξη σεισμού, απόδειξη πυρκαγιάς, υψηλής αντοχής και ελαφρύς. Οι πρώτες ύλες του πίνακα πίεσης τσιμέντου έχουν το α χτύπησαν των διαφορετικών πηγών, και τα μερικά βιομηχανικά απόβλητα υιοθετούνται επίσης με τη χαμηλότερη τιμή. Με την ώριμη τεχνολογική διαδικασία παραγωγής, οι πρώτες ύλες των πινάκων μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της διατήρησης της ενέργειας, απόδειξη σεισμού, απόδειξη πυρκαγιάς, υψηλής αντοχής, ελαφριά όπως αναφέρεται ανωτέρω. Έτσι, αυτό το είδος πινάκων χρησιμοποιείται συνήθως στις διάφορες κατασκευές (όπως οι εσωτερικοί και εξωτερικοί πίνακες τοίχου, ο απορροφητής ήχου, οι ανώτατοι πίνακες και οι διάφοροι διακοσμητικοί πίνακες), και η ποσότητα εξαγωγής επίσης συνεχώς αυξάνεται.

 

 

Σχεδιασμένη κλίμακα, προδιαγραφή παραγωγής. και σειρές εφαρμογής

 

2.1 σχεδιασμένη κλίμακα

Ικανότητα που σχεδιάζεται ετήσια: 1.5 mln sq.m-2 mln sq.m

Σύμφωνα με τους ανωτέρω δείκτες, που υπολογίζονται μέχρι 300 ημέρες το χρόνο και βασισμένους στις μηχανές που τρέχουν το ποσοστό σε 90% και τελειωμένη - το ποσοστό των προϊόντων σε 95%, η ικανότητα ανά ημέρα είναι 5000M2 Υπολογισμένη βασισμένος στον τυποποιημένο πίνακα με τη διάσταση 1220mm) του ×thickness μήκους (2440mm) ×width ((6mm), η ικανότητα είναι 1800 φύλλα ανά ημέρα.

2.2 προδιαγραφή. από τα προϊόντα

Το τυποποιημένα μήκος και το πλάτος του πίνακα πίεσης ίνα-τσιμέντου είναι 1200*2400 (χιλ.) και 1220*2440 (χιλ.) Το κανονικό πάχος είναι 4-20 (χιλ.) Άλλη ειδική προδιαγραφή μπορεί να κοπεί και προχώρησε με βάση τα στοιχεία αυτά.

2.3 σειρές εφαρμογής

Αυτήν την περίοδο, ο πίνακας πίεσης ίνα-τσιμέντου χρησιμοποιείται συνήθως για το εσωτερικό χώρισμα, που κρεμά τον πίνακα στους εσωτερικούς τοίχους, τον πίνακα μόνωσης των εξωτερικών τοίχων και τους πίνακες πατωμάτων δομών χάλυβα.

 

1. Συγκρίνοντας με τους πίνακες γύψου και τους πίνακες πυριτικών αλάτων ασβεστίου, ο πίνακας πίεσης ίνα-τσιμέντου έχει την καλύτερη αποδοτικότητα στην απόδειξη νερού, την απόδειξη πυρκαγιάς και την υγιή απόδειξη στη χρήση του εσωτερικού χωρίσματος. Αλλά λόγω της υψηλής τιμής, χρησιμοποιείται κυρίως για μερικές εγκαταστάσεις υψηλών σημείων όπως τα ξενοδοχεία, οι βίλες και τα εθνικά στάδια, κ.λπ….

2. Το ίδιο πράγμα με τις πέτρες στη χρήση της ένωσης του πίνακα των εξωτερικών τοίχων, και επίσης λόγω του τεράστιου πλεονεκτήματος τιμών που συγκρίνει με τις πέτρες (ειδικά για τις εισαγόμενες πέτρες), ο πίνακας πίεσης ίνα-τσιμέντου έχει χρησιμοποιηθεί στη διάφορη κατασκευή όλο και περισσότερους συμπεριλαμβανομένων πολλών σταδίων του κόσμου EXPO και των Ασιατικών Αγωνών.

3. Πίνακας μόνωσης των εξωτερικών τοίχων: εξετάζοντας τη διατήρηση της ενέργειας, πολλά κτήρια στο Βορρά έχουν υιοθετήσει το σχέδιο μόνωσης των εξωτερικών τοίχων. Υιοθετώντας τα υλικά μόνωσης όπως ο πίνακας πίεσης ίνα-τσιμέντου, ο εξωθημένος πίνακας, κ.λπ. ως πίνακα μόνωσης των εξωτερικών τοίχων, γίνεται πολύ κοινό τώρα.

4. Με την άνοδο της τιμής κατοικίας βαθμιαία, οι διπλές κατοικημένες κοινότητες αυξάνονται γρήγορα σε όλο το νομό. Συγκρίνοντας με τους παραδοσιακούς πίνακες πυκνότητας (ξύλινοι πίνακες), οι πίνακες πατωμάτων ίνα-τσιμέντου έχουν ένα καλύτερο πλεονέκτημα στις πτυχές της απόδειξης νερού, υγρασία - απόδειξη, απόδειξη πυρκαγιάς, υγιείς μόνωση και προστασία διάβρωσης. Οι πίνακες πατωμάτων ίνα-τσιμέντου έχουν διαδοθεί στις μεγάλες πόλεις όπως το Πεκίνο, Hangzhou, Xian, Urumchi, κ.λπ….

5. Οι πίνακες πίεσης ίνα-τσιμέντου επίσης ευρέως χρησιμοποιούνται σε άλλους τομείς όπως οι υγιείς οθόνες μόνωσης των μεγάλων ραγών, ο πίνακας μόνωσης των ηλεκτρικών συσκευών, που ευθυγραμμίζουν πίνακας των τοίχων κουρτινών, κ.λπ….

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: MR.shao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!