Σεβασμός, ειλικρίνεια και ακεραιότητα, αρμονία και αποδοτικότητα

Πωλήσεις & Υποστήριξη 86-717-3280868
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email

Select Language

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓραμμή παραγωγής φραγμών AAC

Κόκκινη γραμμή παραγωγής φραγμών AAC με τη μηχανή συσκευασίας φραγμών 6050 * 1540 * 650mm

Κόκκινη γραμμή παραγωγής φραγμών AAC με τη μηχανή συσκευασίας φραγμών 6050 * 1540 * 650mm

Μεγάλες Εικόνας :  Κόκκινη γραμμή παραγωγής φραγμών AAC με τη μηχανή συσκευασίας φραγμών 6050 * 1540 * 650mm

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Wuhan, Hubei
Μάρκα: SINOMA/ CNBM
Πιστοποίηση: ISO, CE
Αριθμό μοντέλου: Sinoma-AAC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 γραμμή παραγωγής
Τιμή: 1000000 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλαίσιο χάλυβα στο εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 3 μήνες
Δυνατότητα προσφοράς: 5 γραμμές το χρόνο
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Επεξεργασία: Γραμμή παραγωγής τούβλου Ικανότητας: 20,000~300,000m3/year
Διάσταση (L*W*H): 6050*1540*650mm Τύπος: Ελαφρύς φραγμός
όνομα: Γραμμή παραγωγής φραγμών AAC

Αποστειρωμένη αερισμένη συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής φραγμών AAC

 

Βασική εισαγωγή:

 

Το αποστειρωμένο αερισμένο συγκεκριμένο (AAC) είναι πυριτικοί υλικά (άμμος, τέφρα μυγών και εντοιχιζόμενα τμήματα πυριτίου όπως ο άργιλος πορσελάνης αποβλήτων, απόβλητα επεξεργασίας πετρών, σκουριά φούρνων φυσήματος, κ.λπ.) και ασβεστούχα υλικά (ασβέστης, τσιμέντο) ως κύρια πρώτη ύλη, αναμιγνύοντας τον παχύ πράκτορα αερίου (σκόνη αργιλίου), από τα συστατικά, μίξη, ρίψη, προ-αύξηση, κοπή, χύτρα πιέσεως, που θεραπεύει τη διαδικασία φιαγμένη από ελαφριά πορώδη προϊόντα πυριτικών αλάτων, επειδή από την τρίχα περιέχει πολύ αέριο ακόμα και μετά από τους μικρούς πόρους, ως εκ τούτου το όνομα του αερισμένου σκυροδέματος.

 

Πλεονέκτημα AAC:

  1. Ελαφρύς: Το πορώδες επιτυγχάνει 70% σε 85%, η πυκνότητα όγκου είναι γενικά 500 ~ 900kg/m3, ως 1/5 του γενικού σκυροδέματος ο άργιλος 1/4of, το 1/3 του κοίλου τούβλου, και παρόμοιος με το ξύλο μπορεί να επιπλεύσει στο νερό. Μπορεί να μειώσει το βάρος οικοδόμησης, μείωση του κόστους του ενσωματωμένου κτηρίου.
  2. Καταστήστε αλεξίπυροι: Η περισσότερη από τις σημαντικότερες πρώτες ύλες είναι ανόργανα υλικά, έτσι έχει την καλή αντίσταση πυρκαγιάς, και δεν εκπέμπει τα επιβλαβή αέρια όταν συναντήστε την πυρκαγιά. Βάλτε φωτιά σε 650 βαθμούς, δεδομένου ότι ένα πυρίμαχο υλικό, παχύς ο επάνω των τοίχων 90mm μπορεί να φθάσει στην αντίσταση πυρκαγιάς 245 λεπτών, 300mm που ο παχύς επάνω τοίχος μπορεί να φθάσει στην αντίσταση πυρκαγιάς 520 λεπτών.
  3. Ηχήστε τη μόνωση: Λόγω μιας μοναδικής πορώδους δομής, έτσι έχει μια υγιή ικανότητα απορρόφησης. Η υγιής ικανότητα απορρόφησης μπορεί να φθάσει του παχιού τοίχου 10mm σε μέχρι 41 DB.
  4. Μόνωση: Δεδομένου ότι το υλικό εσωτερικό έχει μεγάλους αριθμούς των πόρων και πορώδης, το οποίο έχει ιδιότητες μιας τις καλές θερμικής μόνωσης. Η θερμική αγωγιμότητα είναι 0.11-0.16W/MK, ως 1/4-1/5 του τούβλου. Χαρακτηριστικά, η επίδραση μόνωσης του παχιού αερισμένου συμπαγούς τοίχου 20cm είναι ισοδύναμη με συνηθισμένο τουβλότοιχος 49cm το παχύ στερεό.
  5. Διαπερατότητα: Το αποτέλεσμα του υλικού από τη σύνθεση πολλών ανεξάρτητων μικρών πόρων, η απορρόφηση υγρασίας είναι αργό, στον όγκο του απορροφητικού είναι 5 φορές του κορεσμού αργίλου. Όταν χρησιμοποιείται στο λουτρό, ο τοίχος μπορεί να αντιμετωπιστεί για να διασυνδέσει άμεσα τα κεραμίδια κολλών.
  6. Αντισεισμικός: Η ίδια δομή κτηρίου, βελτιώνει τα δύο σεισμικά από το επίπεδο τούβλου.
  7. Πράσινος: Η κατασκευή, μεταφορά, όλες χρησιμοποιεί τη διαδικασία της ρύπανσης, για να προστατεύσει το καλλιεργήσιμο έδαφος, σώζοντας την ενέργεια, είναι ένα είδος ενός πράσινου οικοδομικού υλικού.
  8. Διάρκεια: η υλική δύναμη είναι σταθερότητα, στα δείγματα που εξετάζονται μετά από ένα έτος ατμοσφαιρικής έκθεσης η ένταση που αυξάνεται από 25%, και που παραμένεται σταθερή μετά από δέκα έτη.
  9. Συντομότερος δρόμος: έχει την καλή κατασκευασιμότητα, μπορεί να πριονιστεί, να προγραμματιστεί, να τρυπηθεί με τρυπάνι, να καρφωθεί, και κατάλληλος όπως συνδέοντας του συγκολλητικού υλικού, να δημιουργήσει έτσι τους ευνοϊκούς όρους για την οικοδόμηση κτηρίου.
  10. Οικονομίες: Ένα ενσωματωμένο χαμηλότερο κόστος από χρησιμοποιώντας περισσότερο από 5% των στερεών τούβλων αργίλου, και μπορεί να αυξήσει τη χρησιμοποιήσιμη περιοχή, να ενισχύσει πολύ τη χρησιμοποίηση του διαστήματος πατωμάτων.

Κύριοι εξοπλισμοί στη γραμμή παραγωγής AAC:

 

Υλικός-αλέθοντας εξοπλισμοί:

a. Θραυστήρας: Ασβέστης, γύψος, και τέτοιο είδος μαζικής υλικής ανάγκης να συντριφθεί όπως το πρώτο βήμα στις εγκαταστάσεις AAC.

b. Μίλερ: Το υλικό AAC πρέπει να είναι πλήρως προκειμένου να κάνει την καλύτερη αντίδραση. Ο μύλος σφαιρών χρησιμοποιείται ευρέως, έχει δύο τύπους: ξηρός και υγρός, μπορεί να επιλεχτεί επάνω στην απαίτηση.

 

Υλικοί μετρώντας εξοπλισμοί: Το αυτόματο μετρώντας σύστημα ελέγχου υπολογιστών χρησιμοποιείται συνήθως ως μέτρηση των πρώτων υλών.

 

Αναμιγνύοντας και πετώντας εξοπλισμοί υλικού: Ο αναμίκτης, αυτό είναι η μηχανή μίξης πηλού, είναι επίσης πετώντας μηχανή πηλού.

 

Τέμνουσα μηχανή: το κενό AAC διαμορφώνεται μετά από να πετάξει και η προ-θεραπεία, δεδομένου ότι το μέγεθος είναι πάρα πολύ μεγάλο, αυτό πρέπει να κοπεί για να επιτύχει το απαραίτητο μέγεθος προϊόντων.

 

Χύτρα πιέσεως: Η χύτρα πιέσεως είναι μια συσκευή για τα προϊόντα υδάτωσης πυριτικών αλάτων για να πάρει τις φυσικές και μηχανικές ιδιότητες.

 

Λέβητας: οι υποστηρίξεις λεβήτων για τη χύτρα πιέσεως και προθερμαίνουν το φούρνο και άλλες εγκαταστάσεις με τη θερμότητα.

 

Βοηθητικοί εξοπλισμοί:

a. Πλαίσιο φορμών, κατώτατο σημείο φορμών και αυτοκίνητο φορμών, σύνθεσαν μαζί για να διαμορφώσουν τη φόρμα ρίψεων, η οποία είναι ο κεντρικός αγωγός διαμορφώνοντας τους εξοπλισμούς στη γραμμή παραγωγής AAC.

 

b. Σκληραίνοντας αυτοκίνητο, κάρρο πορθμείων και κρεμάστρες, πρέπει να εξοπλιστούν ως βοηθητικοί εξοπλισμοί στη χύτρα πιέσεως που θεραπεύει το σύστημα.

 

c. Διαχωριστής φραγμών. Ο διαχωριστής είναι μια ειδική μηχανή η της οποίας λειτουργία είναι στο διαχωριστή ο φραγμός plaste στο κομμάτι, προκειμένου να μεταφερθεί και να χρησιμοποιηθεί.

 

d. Μηχανή συσκευασίας φραγμών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: MR.shao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!