Σεβασμός, ειλικρίνεια και ακεραιότητα, αρμονία και αποδοτικότητα

Πωλήσεις & Υποστήριξη 86-717-3280868
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email

Select Language

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓραμμή παραγωγής φραγμών AAC

Ελαφρύς φραγμός Aac μηχανών κατασκευής τούβλου τσιμέντου AAC να φυτεψει την ενέργεια αποδοτική

Ελαφρύς φραγμός Aac μηχανών κατασκευής τούβλου τσιμέντου AAC να φυτεψει την ενέργεια αποδοτική

Μεγάλες Εικόνας :  Ελαφρύς φραγμός Aac μηχανών κατασκευής τούβλου τσιμέντου AAC να φυτεψει την ενέργεια αποδοτική

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Wuhan, Hubei
Μάρκα: SINOMA/ CNBM
Πιστοποίηση: ISO, CE
Αριθμό μοντέλου: Sinoma-AAC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 γραμμή παραγωγής
Τιμή: 1000000 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλαίσιο χάλυβα στο εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 3 μήνες
Δυνατότητα προσφοράς: 5 γραμμές το χρόνο
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Αριθμό μοντέλου: Εγκαταστάσεις AAC Διάσταση (L*W*H): Διάσταση (L*W*H):
Εμπειρία: Περισσότερο από 20 έτη Υπερπόντιες εγκαταστάσεις: Ινδονησία, Βιετνάμ, Ανγκόλα, Ινδία, Βιρμανία, Ταϊλάνδη…

Ελαφριά γραμμή παραγωγής μηχανών κατασκευής τούβλου φραγμών τσιμέντου AAC

 

Περίπου φραγμός AAC:
τι είναι φραγμός AAc; Όποιος γίνεται από το τσιμέντο, ασβέστης, μύγα ash&sand, γύψος… και θεραπεία ατμού που τελειώνουν. Αυτό με εκείνα τα χαρακτηριστικά όπως: η ελαφριά, μείωση κόστους, σεισμός ανθεκτικός, υψηλής αντοχής, εμπόδιο νερού, κρατά τη θερμή, μόνωση θερμότητας, υγιής μόνωση, εκτός από το φραγμό των πόρων… AAC δεδομένου ότι ένα νέο οικοδομικό υλικό κάνει και για τόσα πολλά έτη στην Κίνα, και Hngfa είναι τώρα πλήρης εμπειρία στην κατασκευή των μηχανών και του φραγμού AAC…

 

Σημείο δύο για AAC:
1. Ελαφρύς. Η συγκεκριμένη πυκνότητα Areated είναι συνήθως 400-700kg/m3, (που χορηγούν την αγορά στα προϊόντα), ίδια με το 1/3 του φραγμού αργίλου και του 1/5 κοινού σκυροδέματος. Έτσι χρησιμοποιήστε τον ελαφρύ φραγμό μπορεί να μειώσει το βάρος της κατασκευής περισσότερο, και μειώνει επίσης την ακτίνα του Τύπου best.then στεγών και στυλοβατών που μπορείτε να δείτε, μπορεί να κερδίσει υλικό και κόστος, αυτό τίναγμα επίσης πάλης.
2. Κράτηση της θερμοκρασίας. Έχει πολλοί είναι πορώδες, ο hearting συντελεστής παράδοσης είναι 0.9-0.22W/(MK), ο ίδιος με το 1/4 ή το 1/5 του τούβλου αργίλου, έτσι είναι καλύτερα υλικά τώρα στον κόσμο.

 

Το ποσοστό πρώτης ύλης του φραγμού AAC:

A.cement, ασβέστης, ύφος τέφρας μυγών αέρισε την αναλογία πρώτης ύλης φραγμών B.cement, ασβέστης, ύφος άμμου αέρισε την αναλογία πρώτης ύλης φραγμών
Όνομα Μονάδα Αναλογία Όνομα Μονάδα Αναλογία
Τέφρα μυγών % 65-70 Άμμος % 55-65
Τσιμέντο % 6-15 Τσιμέντο % 10-20
Ασβέστης % 18-25 Ασβέστης % 20-30
Γύψος % 3-5 Γύψος % 2-3
Κόλλα σκονών αργιλίου (600kg/m ³) 1/10000 8 Κόλλα σκονών αργιλίου (600kg/m ³) 1/10000 8
Ποσοστό Water&material   0.60-0.65 Ποσοστό Water&material   0.65-0.75
Πετώντας σύστημα °c 36-40 Πετώντας σύστημα °c 35-38
Αργίλιο που αναμιγνύει το χρόνο s 30-40 Αργίλιο που αναμιγνύει το χρόνο s 30-40
 

 

Εφαρμογή φραγμών AAC

Πλεονεκτήματα της εφαρμογής AAC brock:
1. Υγιής απόδειξη:
Ο τοίχος AAC έχει μια άριστη κατηγορία το (STC), εκτίμηση υγιούς μετάδοσης 44. Αποτέλεσμα: Ουσιαστικά Soundproof εσωτερικό.
2. Θερμική μόνωση:
Έχει την υψηλότερη θερμική εκτίμηση στη βιομηχανία….R30! Κατά συνέπεια παρέχει το καλά μονωμένο εσωτερικό, που κρατά έξω το θερμό αέρα το καλοκαίρι και τον κρύο αέρα τους χειμώνες. AAC μειώνει το κόστος κλιματισμού από 30%.
3. Σεισμός ανθεκτικός:
Οι δυνάμεις σεισμού στη δομή είναι ανάλογες προς το βάρος του κτηρίου, ως εκ τούτου AAC παρουσιάζει άριστο ανθεκτικό στις δυνάμεις σεισμού. Οι περιοχές της υψηλής σεισμικής δραστηριότητας όπως την Ιαπωνία χρησιμοποιούν αποκλειστικά AAC. Έχει αποδειχθεί να αντισταθούν τα φορτία αέρα της κατηγορίας 5 τροπικές θύελλες.
4. Περιοχή διαστήματος πατωμάτων:
Η χρήση των λεπτύτερων φραγμών (6» αντί 9» εξωτερικών τοίχων) λόγω των άριστων ιδιοτήτων της εμποδίων νερού & μόνωσης οδηγεί σε μια αύξηση στην περιοχή διαστήματος πατωμάτων μεταξύ 3-5%.
5. Μείωση κόστους:
Η ύπαρξη ελαφρύ AAC μειώνει δραστικά το νεκρό βάρος του κτηρίου, προκύπτων στη μείωση του χάλυβα (μέχρι 27%) και τσιμεντάρει (μέχρι 20%) τη δομική μείωση κόστους. Η ύπαρξη 8 φορές το μέγεθος ενός τούβλου αργίλου, κατασκευή τοίχων AAC περιλαμβάνει το 1/3 των ενώσεων, κατά συνέπεια μια γενική αποταμίευση κονιάματος μέχρι 66%.
Η αυτόματη διαδικασία παραγωγής της δίνει σε AAC μια εξαιρετική διαστατική ακρίβεια & ομαλές επιφάνειες, που εξαλείφουν την ανάγκη των τοίχων ασβεστοκονιάματος τρεις-παλτών και επιτρέπει ένα τελικό παλτό αφρού 6 χιλ. (putty/POP).
6. Πυρίμαχος:
Το καλύτερο στην εκτίμηση πυρκαγιάς κατηγορίας 4 ωρών. Το σημείο τήξης AAC είναι πάνω από 1600 ºc, περισσότερο από δύο φορές η χαρακτηριστική θερμοκρασία σε μια πυρκαγιά οικοδόμησης 650 ºc.
7. Οι ανθεκτικοί τερμίτες παρασίτων μισούν AAC:
Αποτεμένος από τα ανόργανα μεταλλεύματα, δεν προωθεί την αύξηση των φορμών.
8. Εμπόδιο νερού:
Η δομή της δεν επιτρέπει την τριχοειδή δράση που καθιστά την αδιαπέραστη στο νερό. Οι ιδιότητες εμποδίων νερού της ενισχύονται περαιτέρω με την προσθήκη βασισμένων των στην σιλικόνη πρόσθετων ουσιών.
Η δύναμη στην αναλογία βάρους, υψηλότερη από ακόμη και το σκυρόδεμα M150 και υπερβαίνει μακριά τις ινδικές απαιτήσεις οικοδομικού συντελεστή.
9. Ενέργεια αποδοτική:
AAC είναι πράσινο οικοδομικό υλικό 100% & είναι ένα υλικό τοίχου της επιλογής επικυρωμένα στα LEED κτήρια (το κέντρο ITC, το υψηλότερο εκτιμημένο πράσινο κτήριο έχει χτιστεί χρησιμοποιώντας AAC) .AAC είναι οι περισσότεροι ενέργεια & πόρος αποδοτικοί υπό την έννοια ότι χρησιμοποιεί λιγότερο ποσό ενέργειας & υλικού ανά μ ³ του προϊόντος. Αντίθετα από τη διαδικασία παραγωγής τούβλου που χρησιμοποιεί το προηγούμενο γεωργικό χώμα τοπ στρώματος, AAC χρησιμοποιεί την τέφρα μυγών (65% του βάρους του), κατά συνέπεια παρέχει την εποικοδομητικότερη λύση στο πρόβλημα χρησιμοποίησης τέφρας μυγών του έθνους.

 

Ο αερισμένος αποστειρωμένος τσιμεντένιος ογκόλιθος είναι το ελαφρύ και πορώδες οικοδομικό υλικό:
Τα A.It μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε μέγεθος των τούβλων και ενισχυμένων των χάλυβας φραγμών: Όπως 600*200*100mm, 80*80*180mm, 240*115*53mm, 600*200*125mm και ούτω καθεξής. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο κτήριο βιομηχανίας και το κοινό κτήριο. Στο μέλλον, ο φραγμός AAC είναι ιδανικό υποκατάστατο του παραδοσιακού τούβλου αργίλου.
B.Capacity: από 50.000 κυβικούς μετρητές σε 300.000 κυβικούς μετρητές το χρόνο.

 

Οι υπηρεσίες μας

1. Εγγυητική περίοδος: 12 μήνες μετά από τελειωμένη την εξοπλισμοί εγκατάσταση και μετά από την υπηρεσία πώλησης για ολόκληρη τη ζωή.
2. Εγκατάσταση: για τη γραμμή παραγωγής Hongfa θα στείλει τους τεχνικούς για να εγκαταστήσει τις μηχανές και τους εργαζομένους του ελεύθερου πελάτη τραίνων.
3. Τεχνική υπηρεσία: ελεύθερο σχέδιο προσφοράς, ελεύθερη τεχνολογία supprot, ελεύθερος προγραμματισμός περιοχών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: MR.shao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!