Σεβασμός, ειλικρίνεια και ακεραιότητα, αρμονία και αποδοτικότητα

Πωλήσεις & Υποστήριξη 86-717-3280868
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email

Select Language

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Company overview

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Μάρκες : Sinoma
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2016
Εξαγωγή pc : < 10%

Νέα υλική Co. διατήρησης της ενέργειας Sinoma (Yichang), ΕΠΕ, μια μονάδα μελών της εθνικής Co. ομάδας οικοδομικού υλικού της Κίνας, ΕΠΕ και μια Co. εκμετάλλευσης, ΕΠΕ κατώτερο στη διατήρηση της ενέργειας ΕΠΕ Sinoma (κώδικας αποθεμάτων: 603126), είναι μια μεγάλη επιχείρηση ειδικευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις του πίνακα πυριτικών αλάτων ασβεστίου υψηλών σημείων/του υποστρώματος τσιμέντου ινών, του πολλών χρήσεων και multispecies πιάτου ζωγραφικής, του ενσωματωμένου σύνθετου εξωτερικού πίνακα μόνωσης και διακοσμήσεων τοίχων και του ελαφριού σύνθετου εξωτερικού πίνακα μόνωσης τοίχων.

 

 

Τοποθετημένο στο χωριό Guandaohe, το γραφείο Yuquan, πόλη Dangyang, Hubei, η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή 143600m2, και έχει τον τομέα οικοδόμησης της τυποποιημένης βιομηχανικής οικοδόμησης εργοστασίων 86000m2. Δυνάμει της εμπειρίας τεχνολογικής διαδικασίας και διαχείρισης του κοβαλτίου σχεδίου & ερευνητικού κέντρου βιομηχανίας οικοδομικού υλικού Wuhan, ΕΠΕ που έχει τα ιδιόκτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, η επιχείρηση εισάγει τη διεθνείς κύριους πλήρης-αυτόματους διαδικασία παραγωγής και τον εξοπλισμό, και έχει την ετήσια παραγωγή του πίνακα πυριτικών αλάτων ασβεστίου υψηλών σημείων/του υποστρώματος τσιμέντου ινών για 20000000m2, του πολλών χρήσεων και multispecies πιάτου ζωγραφικής για 1000000m2, του ενσωματωμένου σύνθετου εξωτερικού πίνακα μόνωσης και διακοσμήσεων τοίχων για 1000000m2 και του ελαφριού σύνθετου εξωτερικού πίνακα μόνωσης τοίχων για 2000000m2.

 

  Ο πίνακας πυριτικών αλάτων ασβεστίου υψηλών σημείων Sinoma/το υπόστρωμα τσιμέντου ινών είναι εξοικονόμηση ενέργειας και φιλικοί προς το περιβάλλον, έχει την ισχυρή αντίσταση κλονισμού και την αντίσταση αντίκτυπου, και είναι αμίαντος-ελεύθεροι εντελώς, και χαρακτηρισμένος με την πρόληψη πυρκαγιάς και να φλέγω την καθυστέρηση, τη μόνωση θερμότητας, την πρόληψη διάβρωσης και την αδιαβροχοποίηση σκώρων, την αντίσταση ύδατος και υγρασίας προστασίας, την ελαφριάς και υψηλής αντοχής, και καλής καιρική αντίσταση. Επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην εσωτερική και εξωτερική μόνωση και τη διακόσμηση τοίχων, την οροφή, το πάτωμα, το διαφημιστικό πίνακα, το διάφραγμα, clapboard επίπλων, το υλικό πιάτο επένδυσης τοίχων, το αλεξίπυρο πιάτο, το κοίλο πάτωμα, το πιάτο επένδυσης πορτών ασφάλειας και το πολλών χρήσεων υπόστρωμα πιάτων ζωγραφικής.

Η εθνική εταιρία ομάδας οικοδομικών υλικών της Κίνας (CNBM) καθιερώθηκε το 1984 με την έγκριση από το Συμβούλιο του Κράτους, και έγινε έπειτα κεντρική επιχείρηση κάτω από την άμεση επίβλεψη της κρατικής επίβλεψης προτερημάτων και την Επιτροπή διοίκησης του Συμβουλίου του Κράτους το 2003.

 

Υποστηρίζοντας τη φιλοσοφία «της παραγωγής της καλύτερης χρήσης των πόρων για να εξυπηρετήσει την οικοδόμηση», και σθεναρά της πραγματοποίησης τέτοιων στρατηγικών όπως τη «τεχνική καινοτομία», «τη διεθνοποίηση των οικοδομικών υλικών», και τη «δύναμη οικοδόμησης με τα ταλέντα», CNBM είναι η μεγαλύτερη περιεκτική βιομηχανική ομάδα οικοδομικών υλικών στην Κίνα που ενσωματώνει τη επιστημονική έρευνα, την κατασκευή και τις διοικητικές μέριμνες σε μια οντότητα, και αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές πλατφόρμες, δηλ. βιομηχανία, τεχνολογία, πλήρες σύνολο εξοπλισμού, και εμπορικές συναλλαγές & διοικητικές μέριμνες. Από τα τέλη του 2009, τα συνολικά προτερήματα CNBM υπερέβησαν RMB 110 δισεκατομμύρια, με 100.000 υπαλλήλους, και 20 επιχειρήσεις κάτω από την άμεση διαχείριση με τον έλεγχο μεριδίου 100% ή τον έλεγχο πλειοψηφίας, μεταξύ των οποίων 6 ήταν απαριθμημένες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων 2 που απαριθμήθηκαν στο εξωτερικό.

 

Οι πρακτικές CNBM το γονέας-θυγατρικό σύστημα διαχείρισης, και είναι μια από εκείνες τις πλήρως δημόσια επιχειρήσεις που πραγματοποιούν την πειραματική δοκιμή του συστήματος διοικητικών συμβουλίων και του συστήματος καινοτομίας. Σαν στρατηγικό κέντρο, κέντρο απόφασης, οι πόροι στρέφονται, και κέντρο πολιτικής & πολιτισμού, οι ασκήσεις ομάδας μας το δικαίωμά του ως συνεισφέροντα. Εκτιμώντας ότι, οι υποομάδες μας που λειτουργούν ως επιχειρησιακές πλατφόρμες, εξουσιοδοτούνται για να κατασκευάσουν το κέντρο κέρδους που εδρεύει στις ειδικότητες πυρήνων τους για να διευρύνει τη συνειδητοποίηση εμπορικών σημάτων και να αυξήσει το μερίδιο αγοράς.

Η καινοτομία είναι ζωτικής σημασίας στη διατήρηση της διαπρεπούς θέσης μας στη βιομηχανία ίνα-τσιμέντου. Συνεπώς, επενδύουμε βαριά στην έρευνα και την ανάπτυξη, με ιδιαίτερη έμφαση σε ποιότητα των προϊόντων και αποτελεσματικότητα παραγωγής για να αναπτύξουμε τα ανθεκτικά και χαμηλά προϊόντα πινάκων τσιμέντου ινών συντήρησης.

 

Δεδομένου ότι μια κυβέρνηση ήταν κύρια της επιχείρησης, θα παράσχουμε στα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες μας τη λογική τιμή.

 

Επιχειρησιακή φιλοσοφία: σεβασμός, ειλικρίνεια και ακεραιότητα, αρμονία και αποδοτικότητα
Καινοτόμος ιδέα: υπερβείτε με, και την αλλαγή κατά περιόδους
Φιλοσοφία υπηρεσιών: ανάγκη εκτίμησης, και καλοσύνη και ομορφιά σεβασμού

Η επιχείρηση είναι πρόθυμη ειλικρινά να συνεργαστεί με τους επαγγελματίες στις σχετικές βιομηχανίες, και προσπαθεί να ακολουθήσει το μέγιστο κέρδος της ενέργειας - κύρια εισαγωγή μείωσης αποταμίευσης και εκπομπής και προστασίας του περιβάλλοντος βάσει της επίτευξης της κοινωνικής παροχής και του περιβαλλοντικού οφέλους. Επιπλέον, η επιχείρηση είναι δεσμευμένη να γίνει ο επιδρόντες σφαιρικοί υπεύθυνος για την ανάπτυξη και ο φορέας παροχής υπηρεσιών στη νέα υλική, νέα τεχνολογία και τους τομείς νέων προϊόντων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason Shao

Τηλ.:: 86-717-3280868

Φαξ: 86-717-3280868

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!